Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Συνεργασία με τον ΣΕΠΠΠ

Συνεργασία του Live Πρακτορείο με τον ΣΕΠΠΠ

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον η εφαρμογή Live Πρακτορείο είναι διαθέσιμη σε ειδική προνομιακή τιμή για όλα τα Μέλη του ΣΕΠΠΠ (Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης) μέσω του E-shop του Συνεταιρισμού. Έτσι όσοι είστε ήδη Μέλη του ΣΕΠΠΠ, μπορείτε αμέσως να συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.seppp.gr και να αποκτήσετε με έκπτωση 30% το συνδρομητικό πακέτο των υπηρεσιών μας, το οποίο μέχρι σήμερα έχουν εμπιστευθεί πάνω από 300 πρακτορεία πανελλαδικά, απλουστεύοντας τις καθημερινές εργασίες στο πρακτορείο τους και παρέχοντας καλύτερη εξυπηρέτηση και χρήσιμες πληροφορίες στους παίκτες. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ μετατρέπονται σε ακόμα πιο επικερδείς, ενδιαφέρουσες και ευχάριστες δραστηριότητες, ως αποτέλεσμα μίας περισσότερο άμεσης και διαδραστικής εμπειρίας και επαφής.

Συνδεθείτε λοιπόν στον ΣΕΠΠΠ και επωφεληθείτε όχι μόνο από την έκπτωση της συνεργασίας για την υπηρεσία Live Πρακτορείο, αλλά και για να γνωρίσετε όλες τις δράσεις του ΣΕΠΠΠ στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, που ξεκινούν από την προμήθεια χρήσιμων προϊόντων σε ειδικές τιμές για τα Μέλη και φθάνουν έως την ασφάλιση των πρακτορείων μέσω εξειδικευμένων προνομιακών συμβολαίων σύμφωνα με τους συνηθέστερους κινδύνους του κλάδου, την πληθώρα επιλογών σε παροχές υγείας μέσω ειδικών καρτών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές είτε για τον ίδιο τον Πράκτορα είτε και για τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς του, ασφαλισμένα ή ανασφάλιστα, καθώς και την εξοικονόμηση κόστους στην κινητή τηλεφωνία μέσω ειδικών συμβολαίων.

Εάν ακόμα αναζητάτε τρόπους για την προσέλκυση νέας πελατείας στα καταστήματά σας ή εάν θα θέλατε να εξυπηρετείτε τους παίκτες σας και για άλλες υπηρεσίες, τότε μπορείτε να τους προσφέρετε τη συνεχώς εμπλουτιζόμενη επιλογή της εξόφλησης των κύριων λογαριασμών τους μέσω του ΣΕΠΠΠ.

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα και το E-shop του ΣΕΠΠΠ για πληροφορίες. Ο ΣΕΠΠΠ είναι πιστοποιημένος συνεταιρισμός σε όλο το πεδίο των δραστηριοτήτων του σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008.

Σημειωτέον ότι αναλόγως με τη φύση των προϊόντων και υπηρεσιών, ορισμένα προγράμματα του ΣΕΠΠΠ προορίζονται αποκλειστικά για τα Μέλη του. Εξαιρετικά όμως η ασφάλιση των πρακτορείων, οι κάρτες υγείας και τα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας απευθύνονται σε όλους τους Πράκτορες, μέλη και μη, καθώς οι σχετικές παροχές ικανοποιούν χρόνια αιτήματα και πάγιες ανάγκες των επαγγελματιών Πρακτόρων της ΟΠΑΠ, που βρίσκουν πλέον τη λύση τους.

Με εκτίμηση,
H ομάδα του Live Πρακτορείο

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι