Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Απάντηση σε συκοφαντική ανάρτηση σχετικά με το Live Πρακτορείο

Υπέπεσε στην αντίληψή μας η ανάρτηση άρθρου σε ιστοσελίδα για πρακτορεία της ΟΠΑΠ, το οποίο καταφέρεται τόσο κατά της εφαρμογής “Live Πρακτορείο”, το σήμα της οποίας εντοπίζεται εμφανώς σε εικόνα και σε βίντεο, όσο και κατά της εταιρίας που τη διαχειρίζεται. Στο περιεχόμενο του κειμένου ο συντάκτης, ο οποίος - όλως τυχαίως - εκδίδει ένα ανταγωνιστικό προϊόν, προβάλλει συκοφαντικούς και παραπλανητικούς ισχυρισμούς, ενώ παραθέτει απειλές, παροτρύνει πράκτορες να μη χρησιμοποιούν την εφαρμογή “Live Πρακτορείο”, και γενικώς προσβάλλει και δυσφημεί το “Live Πρακτορείο”, την πελατεία του και τη φήμη του.

Δεν έχουμε σκοπό να προβούμε σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, ούτε σε αντίστοιχους απρεπείς χαρακτηρισμούς, η απάντησή μας σε αυτή την εχθρική, βλαπτική και συκοφαντική ενέργεια θα είναι αυτή που ορίζει ο νόμος και το ήθος μας.

Συναφώς θεωρούμε όμως απαραίτητο να γίνουν δύο πολύ σημαντικές διευκρινήσεις και να απαντηθούν και να καταρριφθούν οι παρακάτω εσφαλμένοι ισχυρισμοί:

Α.  "Παραπλανητικά και ψευδή στοιχεία πληροφορίας ΚΙΝΟ"

Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε όλα τα πρακτορεία, τα οποία μας τιμούν με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους, ότι τα δεδομένα που παρέχουμε είναι ακριβώς αυτά που η ΟΠΑΠ ΑΕ προσφέρει και ως εκ τούτου 100% έγκυρα.

Η εφαρμογή “Live Πρακτορείο” χρησιμοποιεί και προβάλλει δεδομένα, τα οποία παρέχονται μέσω της υπηρεσίας Web Services αποτελεσμάτων παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε (http://www.opap.gr/web/guest/web-services), της μοναδικής επίσημης και εγκεκριμένης διαδικασίας παροχής πληροφορίας προς τρίτους με βάση τους όρους χρήσης και της πολιτικής της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Όποια πληροφορία εμφανίζεται από την εφαρμογή “Live Πρακτορείο” σχετικά με παιχνίδια της ΟΠΑΠ και τα κέρδη τους είναι ακριβώς αυτή που παρέχεται μέσω αυτής της υπηρεσίας.

Το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός μπορεί να επαληθευτεί ανά πάσα στιγμή ελέγχοντας και αντιπαραβάλλοντας την πληροφορία που παρέχει το “Live Πρακτορείο” με την πληροφορία που περιέχεται στα feed (ροές δεδομένων) των Web Services.

Για την ακρίβεια, όταν αυτή η πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. τεχνικό πρόβλημα της υπηρεσίας Web Services της ΟΠΑΠ ΑΕ), η εφαρμογή “Live Πρακτορείο” δεν δημοσιεύει κανένα στοιχείο και προβάλλει σχετική ειδοποίηση - ανακοίνωση.

Μας κάνει εντύπωση ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν "άλλα", "σωστά στοιχεία" σχετικά με τα αποτελέσματα παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ, το οποία παρέχονται από ανταγωνιστικά προϊόντα με βάση τον ισχυρισμό των ανταγωνιστών μας, μιας και από τη δική μας επικοινωνία με τον  ΟΠΑΠ ΑΕ προέκυψε η κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι η μόνη πληροφορία που παρέχεται και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από τρίτους είναι αυτή των Web Services.

Για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή στην πολιτική της ΟΠΑΠ ΑΕ, την οποία μπορεί να μην γνωρίζουμε, θα αποστείλουμε επίσημο αίτημα στην ως άνω εταιρία για διερεύνηση των δυνατοτήτων ροών δεδομένων και επίσης ερώτημα - αίτημα να διευκρινιστεί:

1.       Εάν χρησιμοποιούνται από ανταγωνιστικά προϊόντα άλλες πηγές πληροφορίας

2.       Εάν αυτές οι πηγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους (πλην εγκεκριμένων από τον ΟΠΑΠ)

3.       Εάν αυτές οι πηγές πληροφορίας χρησιμοποιούνται με τον τρόπο και τον σκοπό για τον οποίον παρέχονται και ότι δεν γίνεται παράβαση των όρων χρήσης τους

Β. "Κλοπή ιδιοκτησίας"

Η Εφαρμογή “Live Πρακτορείο” δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν παραπλανεί, δεν "κλέβει", ούτε προβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο κάτι το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία, κατοχυρωμένη εικόνα, σήμα ή οποιαδήποτε άλλης μορφής περιουσιακό στοιχείο, άυλο ή όχι, τρίτου. Δεν προωθεί, ούτε επί σκοπό παρουσιάζει την υπηρεσία - προϊόν της ως κάτι άλλο ή προσπαθεί να ξεγελάσει πιθανούς πελάτες μεταμφιέζοντας το διακριτικό της σήμα και την ταυτότητα της.

(Γιατί να το κάνει, άλλωστε; Το “Live Πρακτορείο” έχει ήδη πάνω από 350 πρακτορεία που το προτιμούν και αποτελεί την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη και αναγνωρίσιμη υπηρεσία στο χώρο).

Σε αντίθεση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα-υπηρεσίες, το “Live Πρακτορείο” είναι ένα δυναμικό εργαλείο απεικόνισης πληροφορίας το οποίο επιτρέπει στους πράκτορες να διαμορφώνουν μόνοι τους την πληροφορία που θέλουν να δείξουν και τον τρόπο με τον οποίο θα την δείξουν.

 Το “Live Πρακτορείο” δίνει την δυνατότητα στα πρακτορεία να διαμορφώνουν τα στοιχεία που θέλουν, να προσθέτουν και να αφαιρούν πληροφορία κατά βούληση και να ενεργοποιούν συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών στοιχείων απεικόνισης (layout) με βάση τις δικές τους ανάγκες. Ήδη από τις επόμενες εκδόσεις οι δυνατότητες αυτές θα είναι ακόμα περισσότερες και θα επιτρέπουν ακόμα μεγαλύτερες παραμετροποιήσεις.

Αυτό συνεπάγεται ότι το “Live Πρακτορείο” δεν επιβάλλει, δεν προτρέπει, ούτε έχει και κάποιο ουσιαστικό έλεγχο στο πως θα επιλέγει κάποιο πρακτορείο να προβάλει την πληροφορία που επιθυμεί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά όλα τα πρακτορεία που μας εμπιστεύονται και μας τιμούν με την προτίμηση τους και να σας βεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να σας ακούμε και να υλοποιούμε λύσεις για τις δικές σας ανάγκες. Αυτό είναι που κάνουμε καλύτερα και πιθανολογούμε ότι είναι και ο λόγος που γινόμαστε στόχος κακόβουλων επιθέσεων.

Όπως συνηθίζουμε να λέμε: "Γιατί όταν οι άλλοι υπόσχονται, το LiVE Πρακτορείο έχει ήδη τις λύσεις."

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Live Πρακτορείο.

 

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι