Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Όλοι οι τρόποι να συνδέσεις τον Υπολογιστή σου με πολλές οθόνες

Αν θέλετε να προβάλετε σε περισσότερες από μία οθόνες (τηλεοράσεις) τις διάφορες οθόνες της εφαρμογής LiVE Πρακτορείο, μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας υπολογιστή ή τον σταθερό με τους παρακάτω τρόπους με τις τηλεοράσεις.


Αν οι υπολογιστές που διαθέτετε δεν είναι εξοπλισμένα με πολλαπλές θύρες εξόδου βίντεο VGA ή HDMI ή DVI, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

  • ένα splitter VGA για να συνδέσετε τον φορητό σας σε δύο εξωτερικές πηγές βίντεο. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε είναι:
  1. VGA splitter
  2. 2 καλώδια σύνδεσης από το splitter που θα αγοράσετε προς τις 2 οθόνες που θέλετε να δώσετε εικόνα.

Εναλλακτικά, ειδικά στην περίπτωση του σταθερού υπολογιστή, μπορείτε να αγοράσετε:

  • μία κάρτα γραφικών με πάνω από 2 εξόδους βίντεο, και τα αντίστοιχα καλώδια σύνδεσης προς τις οθόνες της επιλογής σας.

Μία άλλη λύση είναι η χρήση μίας usb2.0 graphics adapter. Ουσιαστικά πρόκειται για μία εξωτερική μικρή κάρτα γραφικών που μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας και να σας παρέχει μία έξτρα έξοδο βίντεο (DVI). Τέτοιες συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 6 ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή. Για το από που θα προμηθευτείτε μία τέτοια λύση επικοινωνήστε με τον εξουσιοδότημένο συνεργάτη μας.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα λύση αποτελεί η συσκευή VGA EVGA UV PLUS+ η οποία είναι και αυτή μια εξωτερική κάρτα γραφικών η οποία δίνει 2 εξόδους βίντεο (DVI + HDMI). την συσκευή αυτή εμείς την βρήκαμε εδώ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την σύνδεση υπολογιστή με οθόνες διαβάσαμε εδώ.

Ενώ ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πώς να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με πολλαπλές οθόνες μπορείτε να δείτε παρακάτω αλλά μόνο στα αγγλικά.


 

Για τεχνικά θέματα επικοινωνήσετε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας με τα παρακάτω στοιχεία.

Παναγιώτης Πλεμμένος
Τεχνικός Εγκαταστάσεων Η/Υ - Δικτύων
6977234546
[email protected]


Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μην διστάσετε να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

LiVE Πρακτορείο
τηλ. 2108940420
[email protected]
 

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι