Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Βοήθεια

Οδηγίες για την Χρήση του Συστήματος

Από την πρώτη σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο «ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή», ή από οποιαδήποτε άλλη σελίδα τον σύνδεσμο «Είσοδος» και μετά τον σύνδεσμο «Εγγραφή». Στην καρτέλα που εμφανίζεται επιλέξτε το προφίλ σας (πρακτορείο ή ιδιώτης), συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Δημιουργία Νέου Λογαριασμού». Αυτομάτως, θα σας σταλεί e-mail με τα στοιχεία για την είσοδό σας στο Livepraktoreio.gr

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Είσοδος» που βρίσκετε επάνω δεξιά στην οθόνη και συμπληρώστε τα πεδία «Όνομα πρόσβασης» και «Συνθηματικό». Στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Είσοδος».

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Ο λογαριασμός μου». Στην καρτέλα που εμφανίζεται, κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Επεξεργασία». Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση».

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Είσοδος» που βρίσκετε επάνω δεξιά σετη οθόνη και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας?». Στην καρτέλα που εμφανίζεται, συμπληρώστε το όνομα του λογαριασμού σας ή τη διεύθυνση e-mail σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Αποστολή νέου συνθηματικού με e-mail». Αυτομάτως θα σας σταλεί ένα e-mail με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

  1. Να γίνετε μέλος στο livepraktoreio.gr.
  2. Μετά την εγγραφή σας συμπληρώστε το προφίλ σας. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή.
  3. Μόλις συμπληρώσετε το προφίλ σας μπορείτε να κατεβασετε την εφαρμογή πατώντας στη παρακάτω εικόνα.

Το LiVE Praktoreio προσφέρεται για δοκιμαστική χρήση 10 ημερών χωρίς καμία χρέωση. Μετά το πέρας των 10 ημερών θα πρέπει να αποκτήσετε άδεια χρήσης εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Για να αποκτήσετε άδεια χρήσης ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται στη ενότητα «Πως αποκτώ άδεια χρήσης;»

Αρχικά επιλέγετε το προίον LiVE Praktoreio 4000 (web) για να δείτε τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (210-9901801) για να πάρετε την καλύτερη δυνατή προσφορά, για να υποβάλετε την παραγγελία σας, με ότι τελικά χρειάζεστε.

Πριν προχωρήσετε σε κατάθεση βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Αγορά για την έναρξη ή την ανανέωση της αδειάς σας μέσω του συστήματος.

Στο καταθετήριο θα πρέπει να εμφανίζεται οπωσδήποτε κάποιο από τα στοιχεία που έχετε χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία του προφίλ σας (ΑΦΜ, Επωνυμία) για να μπορούμε να κάνουμε την ταυτοποίηση σας εύκολα και γρήγορα. Μόλις μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας «Επιβεβαίωση Κατάθεσης» και αφού διασταυρώσουμε την πληρωμή (24 με 48 ώρες) ενεργοποιείται και η άδεια σας.
 

Εάν η πληρωμή σας ολοκληρωθεί μέσω τραπέζης, η άδεια σας θα ενεργοποιηθεί μόλις μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας «Επιβεβαίωση Κατάθεσης» και αφού διασταυρώσουμε την πληρωμή (24 με 48 ώρες).

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι