Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Καλώς ήρθατε στο Νέο Διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ορίσατε στο νέο διαδικτυακό τόπο του LiVE Πρακτορείο, ο οποίος αποτελεί πλέον το κεντρικό σημείο πληροφόρησης.

Στο πλαίσιο της ανανεωμένης εταιρικής ταυτότητας της εφαρμογής Live Πρακτορείο δημιουργήθηκε η ανάγκη και για ένα νέο δικτυακό τόπο.

Σκοπός της δημιουργίας του νέου διαδικτυακού τόπου είναι η διευκόλυνση της ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με την πορεία ανάπτυξης του LiVE Πρακτορείο, η αμεσότερη πρόσβαση στο σύνολο των διαθέσιμων πληροφοριών και η βελτίωση του τρόπου πληροφόρησης, τόσο των ήδη υπαρχόντων συνδρομητών όσο και των δυνητικών. Κυρίως όμως θέλουμε να έχουμε αποτελεσματικότερη επικοινωνία ώστε το LiVE Πρακτορείο να προσφέρει λύσεις που θα απλουστεύσουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες, τόσο για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ όσο και για άλλες ανάγκες των πρακτορείων μελλοντικά.

Το αμέσως προσεχές διάστημα οι διαθέσιμες λειτουργίες του www.livepraktoreio.gr πρόκειται να εμπλουτισθούν, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ενημέρωσης των επισκεπτών του.

LiVE Πρακτορείο Team

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι