Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Νέα έκδοση Live Πρακτορείο

Διαθέσιμη είναι πλέον η έκδοση 2.1.0. της εφαρμογής LiVE Πρακτορείο με σημαντικές βελτιώσεις. Συνοπτικά:

  • Αλλαγές στην εμφάνιση στο πλαίσιο της ανανεωμένης εταιρικής ταυτότητας
  • Βελτιώσεις στη ταχύτητα και στη σταθερότητα της εφαρμογής
  • Νέες Λειτουργίες

Πιο αναλυτικά:

  •     Στην οθόνη πολλαπλών κληρώσεων μπορείτε να αφαιρέσετε την κεφαλίδα και το υποσέλιδο ώστε να εκμεταλλεύεστε όλο το διαθέσιμο χώρο της οθόνης.
  •     Στην οθόνη της τελευταίας κλήρωσης ΚΙΝΟ μπορείτε να προβάλλετε τις επιτυχίες της Πρότασης LiVE Πρακτορείο με κόκκινο χρώμα δημιουργώντας έτσι ένα κίνητρο στοιχηματισμού για τους πελάτες σας.
  •     Στην οθόνη της Στατιστικής Ανάλυσης Κληρώσεων ΚΙΝΟ υπάρχουν πλέον στατιστικά δεδομένα για συνολικά κέρδη και επιτυχίες ανά κλήρωση, της τρέχουσας ημέρας, και της προηγούμενης.


 


 

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πρώτη μιας σειράς σημαντικών αναβαθμίσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό να εμπλουτίσουμε την λειτουργικότητα της εφαρμογής όπως συνοπτικός πίνακας αναβολών και φραγμένων για όλο το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στατιστικά για κέρδη και επιτυχίες ανά κατηγορία, εμφάνιση σημαντικών επιτυχιών τρέχουσας κλήρωσης και ημέρας (π.χ. 8/8) κ.α.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας, τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας.

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι