Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Νέα έκδοση Live Πρακτορείο

Διαθέσιμη είναι πλέον η έκδοση 2.1.4. της εφαρμογής LiVE Πρακτορείο. Συνοπτικά:


•    Βελτιώσεις στη σταθερότητα της εφαρμογής.
•    Ένα νέο λειτουργικό πλήκτρο
•    Αλλαγές στην δεύτερη οθόνη του Live Score

Ποιο αναλυτικά:

Στη περίπτωση που δεν έχετε οπτική επαφή από τον σημείο που βρίσκεστε στην οθόνη που προβάλετε το Live score πλέον με το νέο πλήκτρο μπορείτε να κάνετε μεγιστοποίηση οθόνης (full screen). Στην επόμενη έκδοση θα προσθέσουμε το πλήκτρο full screen και στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Στη δεύτερη οθόνη του Live Score (Αγώνες σε δεύτερη TV), όπου έχετε τη δυνατότητα να δείξετε στην όθόνη Αναβολές, Φραγμένα και Αλλαγές αποδόσεων πλέον η κεφαλίδα συμπληρώνεται αυτόματα ανάλογα με την επιλογή σας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους πράκτορες για τις υποδείξεις τους και τις ιδέες  που κατά καιρούς μας στέλνουν.  Οι τελευταίες αλλαγές που βασίστηκαν στις εύστοχες παρατηρήσεις του κυρίου Δαφερέρα και του Κυρίου Παπαγιάννη. Θα συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα πρακτικό εργαλείο για τα πρακτορεία και τους παίκτες μέσα από τις δικές σας υποδείξεις.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Live Πρακτορείο.

 


Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι