Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Νέα έκδοση LiVE Πρακτορείο 2.1.6

 Διαθέσιμη είναι πλέον η έκδοση 2.1.6. της εφαρμογής LiVE Πρακτορείο με σημαντικές βελτιώσεις.

Συνοπτικά:

 • Ενεργοποίηση της Νέας Υπηρεσίας Συνολικό Κουπόνι
 • Το Πλήκτρο Μεγιστοποίησης Οθόνης προστέθηκε στις οθόνες του ΚΙΝΟ
 • Διόρθωση προβλημάτων της εφαρμογής
 • Μικρές βελτιώσεις στη σταθερότητα της εφαρμογής. 

Πιο αναλυτικά:

Ενεργοποίηση της Νέας Υπηρεσίας Συνολικό Κουπόνι


Πλέον μπορείτε να προβάλετε συνολικά το κουπόνι της ΟΠΑΠ ή για όποια μέρα θέλετε και ζωντανά να ενημερώνεστε για τις αποδόσεις και τις αλλαγές τους στις κατηγορίες Τελικό Αποτέλεσμα, Διπλή ευκαιρία, Αποτέλεσμα ημιχρόνου, Under/Over, Goal/No GOal. Η νέα Οθόνη είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και μπορείτε να επιλέξετε:

 • εάν θα εμφανίζεται τα ονόματα των ομάδων ή μόνο τον κωδικό
 • όλα ή κάποια από τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα
 • όλο το κουπόνι ή μόνο της τρέχουσας ημέρας
 • όλους τους αγώνες ή μόνο αυτούς που εμφανίζουν αλλαγές απόδοσης

 

   
Το Πλήκτρο Μεγιστοποίησης Οθόνης προστέθηκε στις οθόνες του ΚΙΝΟ

Προσθέσαμε το πλήκτρο μεγιστοποίησης και στο ΚΙΝΟ ώστε να διευκολύνουμε την προβολή στις οθόνες του πρακτορείου που δεν έχετε άμεση οπτική επαφή


Διόρθωση προβλημάτων της εφαρμογής

 • λανθασμένα login
 •  Αποθήκευση κειμένου κεφαλίδας
 • συνεχές loading


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους πράκτορες για τις υποδείξεις τους και τις ιδέες  που κατά καιρούς μας στέλνουν.  Θα συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα πρακτικό εργαλείο για τα πρακτορεία και τους παίκτες μέσα από τις δικές σας υποδείξεις.
 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Live Πρακτορείο.

 

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι