Γίνε Μέλος!

Απόκτησε πρόσβαση σε μια σειρά από εργαλεία και υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια! Κέρδισε χρόνο και αύξησε την ανταγωνιστικότητα του πρακτορείου σου προσελκύοντας νέους πελάτες!

Εγγραφή

Είσαι Μέλος;

Πρακτορεία ΟΠΑΠ - «Στοίχημα Ανταγωνιστικότητας»

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος των πρακτόρων της ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει προκλήσεις λόγω εξωγενών και ανταγωνιστικών παραγόντων.

Το αρνητικό οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, έχει επιφέρει πτώση του τζίρου στα πρακτορεία και ταυτόχρονα μία μερίδα του κοινού έχει στραφεί σε νέους τρόπους παιξίματος μέσα από δικτυακές πλατφόρμες. Ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη νομοθεσία και τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι τα πρακτορεία πρέπει να κερδίσουν το στοίχημα της ανταγωνιστικότητας.

Το πρακτορείο θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει άμεση πληροφόρηση και εξειδικευμένες υπηρεσίες, για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κοινού ώστε να κρατήσει τους ήδη υπάρχοντες πελάτες του και να αυξήσει την επισκεψιμότητά του.

Το LiVE Πρακτορείο φιλοδοξεί με τη δική σας συνδρομή να προσφέρει στον πράκτορα μια ευχάριστη και εύκολη διάδραση και με απλά βήματα να επιλέγει χρήσιμες πληροφορίες για προβολή στις οθόνες του πρακτορείου του για τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ, έτσι ώστε ο επισκέπτης να παίρνει την πληροφόρηση που χρειάζεται. Ταυτόχρονα με το να απλουστεύει τις καθημερινές διαδικασίες του πρακτορείου, δίνει τη δυνατότατα στον πράκτορα να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο του μέσα στο ήδη βεβαρημένο ωράριο που έχει.

Θα περιμένουμε τις απόψεις, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε το ιδανικό εργαλείο για τα πρακτορεία σας.

Ποιοι Είμαστε

Το LiVE Πρακτορείο υποστηρίζεται από μια ομάδα με μακρόχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής και των εφαρμογών διαδικτύου, καθώς και φίλους και "μύστες" της στοιχηματικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που απλουστεύουν τις καθημερινές εργασίες στα πρακτορεία και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε παίκτες και πράκτορες για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των Πρακτορείων, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την εφαρμογή ώστε να έχετε την πιο πλήρη και οικονομική λύση!

Δωρεάν Πρόσβαση

Δοκίμασε την εφαρμογή, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για δέκα ημέρες από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις και ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LiVE Πρακτορείο.

Η εφαρμογή δεν έχει κανένα περιορισμό λειτουργικότητας κατά τη Δοκιμαστική Λειτουργία! Γίνε μέλος στο Livepraktoreio.gr και δες μόνος σου οτι οι πελάτες σου θα ζητούν φανατικά τις πληροφορίες απεικόνισης του LiVE Πρακτορείο! Είμαστε περήφανοι για την προτίμηση των Πρακτορείων: 98% των Πρακτορείων που εγκαθιστούν τη δοκιμαστική έκδοση, γίνονται συνδρομητές.

Χαρακτηριστικά

Απόκτησε πρόσβαση σε:

- LiVE Score: δες εύκολα και άμεσα, σε πολλαπλές οθόνες: Παιχνίδια σε εξέλιξη, αλλαγές αποδόσεων, τελικά σκορ, αναβολές & φραγμένα.
- Νικήτρια Στήλη: Η Νικήτρια Στήλη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο και λάθη.
- ΚΙΝΟ: Απεικόνιση σε διαφορετικές οθόνες της Τελευταίας Κλήρωσης, Πολλαπλές Προηγούμενες Κληρώσεις και Στατιστικά (καθυστερήσεις/εμφανίσεις αριθμών, κέρδη και επιτυχίες τρέχουσας κλήρωσης, τρέχουσας ημέρας, χθεσινής ημέρας)

Λένε για μας:

"Χωρίς να χάνω χρόνο, ενημερώνω τους πελάτες μου για αλλαγές αποδόσεων, φραγμένα και αναβολές. Η Νικήτρια Στήλη συμπληρώνεται αμέσως, χωρίς λάθη."
Λευτέρης Σύρος, Κόρινθος


"Το Live Score είναι ευδιάκριτο με τεράστια γράμματα, πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και γρήγορη πληροφόρηση."
Σπύρος Καββαδάς, Ίλιον


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του live Πρακτορείο που μας ακούει και προσφέρει πραγματικές λύσεις. Μου γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από καθημερινές εργασίες που τον διοχετεύω στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους."
Καρακίζιος Χρήστος, Περιστέρι